Zelfgemaakte kerstversieringen voor bewoners van De Es. Foto: René Bakker
Zelfgemaakte kerstversieringen voor bewoners van De Es. Foto: René Bakker

Kinderen basisschool De Bron verrassen ouderen

Actueel 346 keer gelezen

Spijkenisse – Vanochtend boden enkele leerlingen van basisschool De Bron allerhande zelfgemaakte kerstversieringen en -koekjes aan, aan bewoners van geriatrisch centrum De Es aan de Hürthstraat.

Alle 200 kinderen van de protestants-christelijke basisschool aan de Vlasdreef maakten gisteren tijdens de kerstcrea ochtend een kerststukje, - slinger, -ballen, -schilderijtje of zelfgebakken kerstkoekjes. Al deze knutsels gingen na afloop niet mee naar huis maar werden vanochtend door Deyan, Nina, Thomas, Jim, Romy en Jazz, onder de 96 bewoners van de zorginstelling verdeeld. De bewoners waren aangenaam verrast door het bezoek van de kinderen en al het moois dat was meegebracht. De spullen die nodig waren voor het bakken van de koekjes zijn door AH Lodder ter beschikking gesteld.

De Bron spant zich regelmatig in voor goede doelen. Zo werd in eerdere jaren o.a. speelgoed ingezameld voor een kindertehuis in Suriname, geld ingezameld voor stichting Het Vergeten Kind en de Voedselbank en gebruikte kleding ingezameld. Dit jaar werden naast de ouderen in De Es ook bewoners van een seniorencomplex aan de nabij De Bron gelegen Kromme Dreef in het zonnetje gezet. Gisteren ontvingen zij door kinderen van de groepen 6 t/m 8 geschreven en bezorgde kerstkaarten. De kaarten werden ter beschikking gesteld door PostNL.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant