Afbeelding

U2 tribute In the Name of wint voorronde Clash

Actueel 167 keer gelezen

Hilversum/Spijkenisse - Het muzikale hoogtepunt van deze voorronde in Hilversum werd gebracht door 4-mans U2 tribute In the Name of uit Spijkenisse. De nieuwe bezetting heeft deze band opnieuw op de kaart gezet en mag zich terecht de No. 1 U2 tribute van Nederland noemen.

Onder leiding van de charismatische leadzanger, die niet alleen het technisch niveau van het origineel weet te overtreffen maar ook de sound en de emotie van Bono weet te evenaren, speelde de band zich naar een overtuigende 1e plaats bij de vakjury. Instrumentaal klopt deze tributeband tot in de diepste nuances. De sounds, de arrangementen, de dynamiek, de beleving en de uitstraling is zoals van een tributeband mag worden verwacht: kruip in de huid van het origineel! Met boeiende uitvoeringen van Beautiful Day, With Or Without You en I Will Follow kreeg de band het publiek op de stoelen.

Als vakjury-winnaar van deze voorronde staat In the Name of in de finale van deze extra landelijke cyclus die op zaterdag 22 oktober a.s. wordt gehouden in de grote zaal van Podium de Vorstin. De vakjury-winnaar en publiekswinnaar van deze finale plaatsen zich voor de BENELUX Semi-Finals waar alle 18 regionale winnaars zullen strijden om een plaats in de BENELUX Grand Finale in dé Poptempel van Nederland: PARADISO!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant