HRM Spijkenisse heeft het seizoen traditiegetrouw afgesloten met een benefietconcert. Fotografie: René Bakker.
HRM Spijkenisse heeft het seizoen traditiegetrouw afgesloten met een benefietconcert. Fotografie: René Bakker.

Benefietconcert HRM-Spijkenisse levert € 2.000,00 op voor Villa Joep

Actueel 204 keer gelezen

Spijkenisse - Donderdagavond heeft HRM-Spijkenisse (Het Randstedelijk Mannenkoor) haar repetitie-seizoen afgesloten met een benefietconcert voor de Stichting Villa Joep. In een, ondanks het voetbal, goedgevulde Dorpskerk traden naast HRM-Spijkenisse ook enkele jonge talenten en een nieuw gospelkoor op. Aan het einde van de avond reikte voorzitter Ger Beikes van HRM-Spijkenisse een cheque van € 2.000,00 uit aan Els Barendregt als vertegenwoordiger van Villa Joep.

Zoals al enkele jaren gebruikelijk, is het uitnodigen van gasten ondertussen haast een traditie bij dit concert. Daarbij wordt speciaal gekeken naar jonge talenten. Die waren er ook dit jaar. De 11 jarige Senna Mansveld uit Spijkenisse zong een door haar zelf geschreven lied. Ondanks de opspelende zenuwen, stal ze de harten van de aanwezigen. Ook de pas 17 jarige Anneke de Hoop uit Oudewater, liet een bijzondere indruk achter. Als je op deze leeftijd al op het niveau zingt zoals zij dat presteerde, dan ligt haar zeker een mooie toekomst te wachten.

Een heel ander kaliber
Naast de twee eerder genoemde zangeressen trad ook het slechts zes maanden oude gospelkoor Ji-reh op. Ook zij maakten indruk op de aanwezigen. De zes zangeressen en zangers werden door eigen muzikanten begeleid en zorgden voor een overdonderend optreden.

HRM-Spijkenisse
Uiteraard werd een groot deel  van de avond ingevuld door het mannenkoor zelf. Ook de mannen lieten zich van hun beste kant horen. In een zeer gevarieerd programma wisten zij de aanwezigen te boeien. Al met al een mooie avond waarop, mede door de mooie opbrengst voor Villa Joep, met veel tevredenheid kan worden teruggekeken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant