Foto Peter Bezemer.
Foto Peter Bezemer.

Het Nationale Vuurwerk grootste vuurwerkshow van Nederland!

Actueel 760 keer gelezen

De allergrootste vuurwerkshow van Nederland is morgen te zien op de Erasmusbrug in Rotterdam. Vanaf 22.30 uur worden op de Boompjeskade (Noordoever) tienduizenden bezoekers verwelkomd met een oliebol en kunnen zij genieten van een mix met muzikale hoogtepunten van 2015. Hierna volgt het aftelmoment en om 24:00 precies barst het Nationale Vuurwerk los! Dit jaar wordt het vuurwerk live uitgezonden op alle RTL-zenders.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb: "Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug is het absolute hoogtepunt van het feestseizoen in de stad en het mooiste begin van het nieuwe jaar. Geweldig dat we dit met elkaar kunnen vieren en dat heel Nederland mee kan genieten. Met dit spektakel wenst Rotterdam het hele land een goed, gezellig en veilig Oud & Nieuw en een gelukkig en gezond 2016. Make it Happen!".

Jouw wens de lucht in!
Heel Nederland kan op de website van het Nationale Vuurwerk zijn of haar wens voor 2016 achterlaten. De wensen worden aan het vuurwerk bevestigd en op 31 december om 24:00 uur als een big bang de lucht in geschoten!

Vuurwerkvrije zones
Het Nationale Vuurwerk zorgt ervoor dat iedereen in Rotterdam veilig van het mooiste vuurwerk kan genieten. Op plekken waar veel publiek komt zoals het Stadhuisplein en rond de Erasmusbrug bij het Nationale Vuurwerk mag geen vuurwerk worden afgestoken en zijn vuurwerkvrije zones ingesteld. Zie hetnationalevuurwerk.nl voor meer informatie over de vuurwerkvrije zones.

Afsluitingen
Van 18:00 tot 02:30 uur is de Erasmusbrug afgesloten voor alle verkeer en voetgangers. De Willemsbrug is wel toegankelijk voor verkeer en voetgangers. Zie hetnationalevuurwerk.nl  voor meer informatie over afsluitingen en vervoer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant