Koor, orkest en solist stonden garant voor een muzikale happening.
Koor, orkest en solist stonden garant voor een muzikale happening.

Het Randstedelijk Mannenkoor verovert Spijkenisse

Actueel 198 keer gelezen

Spijkenisse - Het Randstedelijk Mannekoor bestaat dit jaar 15 jaar en viert dat jubileum met diverse activiteiten. Het hoogtepunt van het jubileumjaar is ongetwijfeld het jubileumconcert in Theater De Stoep.

In een vrijwel uitverkocht theater lieten de mannen gisteren horen van alle markten thuis te zijn. Pop, klassiek maar ook kerkelijke liederen zongen ze zonder moeite. Op de vleugel werden ze bijgestaan door André van Vliet. Aan het concert werkten ook mee Christelijke Muziekvereniging Crescendo en Pearl Jozefzoon die aan het eind van het concert het publiek wist te vertederen met haar vier weken oude dochtertje.

Bij een jubileumconcert hoort een bijzondere opening,Terwijl koor en orkest het Conquest of Paradise ten gehore brachten, stonden aan weerszijden koorleden met een fakkel. De vlam van hoop, want dit jaar heeft het koor Olifant Joep omarmd. In de foyer stonden dan ook allemaal kleine Joepies te wachten op een nieuw thuis. De opbrengst wordt gebruikt voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. De moeder van Joop gaf in het kort aan wat de reden was om de stichting Villa Joep op te zetten en wat er sinds het overlijden van Joep al bereikt is. Er is echter nog meer geld nodig voor onderzoek en het vinden van een geneesmiddel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant