Afbeelding

UPDATE 2 - Is Spijkenisser Lisa Tuk bij Daan?

Actueel 588 keer gelezen

Update 25/7, 20.30 uur - Marco Tuk heeft laten weten dat de jongen op de foto niet Daan uit Delft is. Hij lijkt erop maar de informatie klopt niet. Wel zoekt hij nog altijd de jongen die wél op de foto staat: Daniël uit Leiden. De vader benadrukt dat dit niet inhoudt, dat Daniël direct betrokken is bij de vermissing. Hij zoekt alleen zijn contactgegevens zodat hij zijn betrokkenheid kan uitsluiten.

Vrienden zijn een actie gestart op social media #bringlisahome met het verzoek aan het publiek om deze hashtag te delen.

De 13-jarige Lisa Tuk uit Spijkenisse is in de nacht van 23 juli weggelopen vanaf de camping Rabbit Hill in Nieuw Milligen, regio Apeldoorn. Haar doodongeruste vader Marco heeft haar als vermist opgegeven bij de politie en zelf een oproep gedaan op Facebook. Ze droeg bij haar vertrek een donkergrijze joggingbroek, een wit t-shirt, een lichtgrijs capuchon vest en een lichtgrijs jasje aan. Verder had ze zwarte canvas schoenen met een witte zool aan en een paarse rugzak bij zich van het merk EastPack. Lisa is 1,60 m, heeft blond haar, blauwe ogen en draagt een bril met een zwart/gouden montuur.

Heeft u meer informatie? Bel de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant