Afbeelding

Het spannendste verhaal

Actueel 351 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmiddag was de prijsuitreiking van de door Weekblad Spijkenisse, schrijfster Mieke van Wieringen en De Boekenberg georganiseerde schrijfwedstrijd 'Schrijf een spannend verhaal'.

Uit de inzendingen is een longlist van 10 verhalen samengesteld. De schrijvers van deze verhalen werden tot het laatste moment in spanning gehouden Wie zou er met de hoofdprijs, een manuscript beoordeling van 20 pagina's, naar huis gaan?

De jury bestaande uit Marlies Verhelst, Eva Moraal en Mieke van Wieringen had voor ieder van de tien finalisten een juryrapport geschreven. Zo werd toegewerkt naar de uiteindelijke top 3. Nummer 3 werd 'Het water aan de lippen' van Linda Meijer. Ronald van Ham met 'Wat verborgen is', kreeg de tweede prijs en het spannendste verhaal werd geschreven door Angelique Haak (Op zoek naar jou). Alle drie de verhalen worden vanaf 23 juli in Weekblad Spijkenisse gepubliceerd.

Ook zijn er drie eervolle vermeldingen, die eveneens gepubliceerd gaan worden. Dat zijn de verhalen van Linda van der Klooster, Annemieke Witteveen en Leonie Warbout.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant