Afbeelding

Inschrijving Uitmarkt verlengd

Actueel 72 keer gelezen

Rozenburg - Op zaterdag 15 september 2012 wordt de 2e Rozenburgse Uitmarkt georganiseerd, dé start van het culturele seizoen in Rozenburg. De organisatie biedt ruimte aan culturele instellingen, amateurgezelschappen en individuele (amateur)kunstenaars en artiesten. De inschrijving voor de Uitmarkt is met een maand verlengd tot 1 augustus 2012.

Na de opening door de Mudband kunnen Rozenburgs zich van 11:00 - 23:00 uur volop vermaken in het centrum van Rozenburg. Er zijn diverse podia, zowel binnen als buiten. Gedurende de hele dag zijn er diverse workshops en optredens van muzikanten, bands en koren. Op dit moment hebben al vijf Rozenburgse bands zich aangemeld en exposeren diverse amateurschilders op de Kunst- en Cultuurmarkt. Maar er is nog ruimte voor meer!

Kunst- en Cultuurmarkt
Kunstenaars en andere creatievelingen zijn welkom om hun werk hier te presenteren. De markt wordt uitgebreid tot een klein festival dat in het teken staat van Kunst en Cultuur.

Karaoke Festival
De Rozenburgse Uitmarkt wordt afgesloten met de Opening van het Theaterseizoen door een spetterend Karaoke Festival in Muziektheater De Ontmoeting. De toegang is hiervoor gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan nog tot 1 augustus 2012 via het aanmeldformulier op www.muziektheaterdeontmoeting.nl of via uitmarktRozenburg@gmail.com of bel 06- 13010010. Dit is ook het adres voor de aanvraag voor de huur van een overdekte kraam (à 15 euro) voor een cultureel doeleinde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant