Afbeelding

Dinnekes laatste kilometers

Actueel 140 keer gelezen

Spijkenisse - Op 7 april vertrok Dinneke aan haar voettocht naar Santiago de Compostella. Iedere dag wandelde ze 25 kilometer om uiteindelijk na 100 dagen en 2500 kilometer in Santiago de Compostella aan te komen. Vooral in het begin had ze veel regen maar aan het eind van haar reis genoot ze van het mooie weer.

Dinneke houdt wel van een feestje, maar heeft alle feesten in de regio, waaronder de Paardenmarkt, moeten missen door haar wandeltocht. Zelfs haar 60e verjaardag op 19 juni heeft ze in Zuid-Frankrijk gevierd zonder familie of vrienden. Ze had het er allemaal voor over om haar missie te volbrengen: geld ophalen voor diverse goede doelen.

Goede doelen
Degenen die Dinnekes missie willen steunen, kunnen een bijdrage storten op rekeningnr. 171638638 t.n.v. Dinnekes Pelgrimstocht. Bij diverse ondernemers staan er ook collectebussen. De goede doelen waar Dinneke zich voor inzet zijn: KWF/KIKA, Bernissebad Heenvliet, Zwembad ’t Molengors Zuidland, Dorpshuis Abbenbroek, Dorpshuis De Meent Oudenhoorn en De Haveling in Geervliet. Dinneke komt deze week weer thuis en hoopt dan uiteraard dat er een flink bedrag is opgehaald.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant