Afbeelding

‘Cultureel slagveld: Ondergang of kansen?’

Actueel 62 keer gelezen

Spijkenisse - Op 1 september spreekt Professor dr. Arjo Klamer , in de Onze Lieve Vrouwekerk te Geervliet over de bezuinigingen in de culturele sector. Klamer is als econoom verbonden aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Hij spreekt en publiceert regelmatig over de economie van de cultuur en over de huidige bezuinigingen in de culturele sector. De bezuinigingen zijn een feit. Om met minder financiering om te kunnen gaan, moet het denken vloeibaar worden. Waar laat men kansen liggen? Wat kan er drastisch anders in de sector? Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De lezing begint om 13.30 uur.

De toegang bedraagt € 10,--. Toegang plus een exemplaar van ‘Pak aan – 100 en 1 ideeën over alternatieve financiering van kunst en cultuur’, een boek geschreven door Arjo Klamer en anderen (winkelwaarde € 11,95): € 15,-. Reserveer een plaats (en eventueel een boek) door het vereiste bedrag te storten op rekening 130758361 t.n.v. Stichting K.O.G. Vanaf 15.30 uur is er een nazit in in Galerie Gee’71, waarmee de opening plaatsvindt van een expositie van Arie Meuldijk, met werk in diverse technieken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant