Afbeelding

Waar komt Sinterklaas?

Actueel 119 keer gelezen

Bernisse - Sinterklaas heeft het de komende weken weer heel erg druk, maar toch heeft hij tijd gevonden om ook Bernisse te bezoeken. Hij heeft onderstaande bezoekjes aan de redactie gemeld.

Simonshaven
23 november 9.30 uur, gebouw Hoeksteen
Alle kinderen van Simonshaven hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor dit feest.

Heenvliet
23 november 10.30 uur, passantensteiger Bernisse
Om 10.30 uur legt Sinterklaas zijn boot aan bij de passantensteiger, waarna hij samen met zijn pieten en de pietenband naar de Markt loopt. Hier wordt er met elkaar gezongen en gedanst.’s Middags  is er voor de kinderen van groep 1 t/m 5 vanaf 14.00 uur feest in de Merulaschool. Eerst is er een sinterklaasvoorstelling door theater ZieZus en daarna natuurlijk komen Sint en zijn Pieten. De toegang voor leden is gratis, voor niet-leden €4,00. Om 15.30  uur is het feest afgelopen.

Geervliet
23 november 13.00 uur, De Haveling
In Geervliet is de intocht op 23 november om 13.00 aan de Noorddijk.  Daarna is er een optocht zijn door het dorp. Iedereen zal worden verrast door het optreden van de Magische Circuspiet!  Deze voorstelling in de Haveling  is van 14.00 – 15.45 en kost € 5,--  Om 19.00 uur start de lampionnenoptocht onder begeleiding van Sinterklaas, al zijn pieten en het Hooi en Stro Kapel.   Meer informatie staat op www.skg-evenementen.nl

Zuidland
23 november 13.30 uur, Café Meiburg
Om 13.00 uur verzamelen de kinderen en de Pietenband zich bij de muziektent op de Ring. In optocht gaan ze Sinterklaas ophalen, die ontvangen wordt door burgemeester Bouvy-Koene.  Rond 14.35 uur is iedereen terug bij de muziektent voor de uitreiking van de kleurwedstrijd. Doe je mee aan de kleurwedstrijd, zorg dan ook dat je aanwezig bent tijdens de intocht. Na de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd kunnen de kinderen meedoen aan de Pieten-Speurtocht. Ook met deze speurtocht zijn diverse leuke prijzen te winnen.

Abbenbroek
23 november 14.00 uur, Dorpshuis Abbenbroek
Om 14.00 uur wordt hij opgewacht bij het Dorpshuis. Nadat hij is toegezongen, kan er o.l.v.  de Knutsel Piet gezongen wordt. Ook de voetjes gaan weer van de vloer onder swingende leiding van DJ Piet. Na de Pietendisco, zo rond 15.30 uur wordt Sint weer uitgezwaaid.Alle kinderen en hun ouders en grootouders zijn van harte welkom, de entree is gratis! !

Oudenhoorn
30 november 15.00 uur, De Meent

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant