Foto's: PR
Foto's: PR

Olga Commandeur laat de GGV bewegen.

Actueel 41 keer gelezen

Geervliet - Olga Commandeur, de coach van het tv-programma ‘Nederland in beweging’, heeft op haar specifieke, inspirerende wijze een dertig minuten durende warming-up verzorgd voor de GGV in SCC De Haveling te Geervliet. De Geervlietse gymnastiek vereniging bestaat namelijk 35 jaar en dit werd afgelopen zaterdag gevierd.

De leden hebben deelgenomen aan de diverse sportactiviteiten zowel binnen als buiten. Olga Commandeur heeft alle aanwezigen gemotiveerd om vooral met plezier te blijven bewegen. Dertig kinderen hebben ’s morgens, na geoefend te hebben, een geslaagde circusvoorstelling gegeven met medewerking van het Circus Rotje Knor.


De kinderen hebben na afloop genoten van hun patat en de volwassenen van hun buffet. Op deze feestdag zijn een aantal leden gehuldigd voor hun langdurig lidmaatschap: Meer dan 25 jaar: Ria v.d. Poll, Reja Lageweg, Lenij v.d. Linden en Ellen de Bloeme en 35 jaar: Riet de Wild en Daan Dijksma. De bestuursleden Silvia Kleinjan en Elly Kleijwegt zijn in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inbreng.


De vereniging kijkt met een goed gevoel terug op deze sportieve feestdag.

Uit de krant