Afbeelding
Koop Lokaal

Thuis genieten van de wereldmaaltijden van Watertuin

Actueel 440 keer gelezen

Sinds vijf jaar is op de Woonboulevard in Spijkenisse een vestiging te vinden van Watertuin. Normaal gesproken kun je er terecht voor all-inclusive ontbijt, lunch en diner. Maar net als alle andere restaurants zijn ze nu gesloten. Toch genieten van die overheerlijke gerechten? Haal dan nu Watertuin in huis!

Bij Watertuin kan men normaal gesproken in het gezellige restaurant onder andere genieten van gerechten van de houtskoolgrill en wokmaaltijden, maar ook van overheerlijke sushi en luxe desserts. 'Ons restaurant is helaas voorlopig gesloten', vertelt Xu Dong Sun, eigenaar van Watertuin. 'We zijn dus begonnen met afhalen en bezorging. Dat doen we nu ruim twee weken en het wordt steeds drukker. Dat motiveert ons om ermee door te gaan, ook al is onze omzet wel minder. Ook voor het personeel is het goed, want zij hebben nu toch wat te doen.'

'We zijn iedere dag van 16.00 tot 21.00 uur geopend voor afhalen en bezorging. Met name voor sushi maakt het niet uit of je dat om 16.00 uur eet of om 21.00 uur. In het restaurant hadden we een aantal gerechten die heel goed liepen en daarvan staan er zoveel mogelijk op de afhaalkaart. Bijvoorbeeld T-bone steak, zalm, wokmaaltijden, sushi, maar ook een aantal desserts. Dus bij ons kun je terecht voor een luxere complete maaltijd. Zeg maar dat wij Watertuin bij de mensen thuis brengen, zo kun je toch nog een beetje dat 'uit eten' gevoel hebben. Verder komt er een drive-thru voor het afhalen, zodat je de auto niet meer uit hoeft. En ondertussen denken we ook na over welke maatregelen er genomen moeten worden als we straks weer open mogen. Want dat is toch wat we het allerliefste willen!

Bestellingen kunnen gedaan worden via de website watertuin.sitedish.shop Bellen kan met 0181-769000 of stuur een app naar 06-28331244. Kijk voor het laatste nieuws en acties op de Facebookpagina van Watertuin Spijkenisse.

Watertuin
Lucebertstraat 28, 3202 SW Spijkenisse
www.watertuinspijkenisse.nu
0181-769000
www.watertuin.nu

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant