Foto: Reinis
Foto: Reinis Reinis

Stadswerf Nissewaard zaterdag 2 mei open

Actueel 460 keer gelezen

Het blijft nog steeds erg druk op de Stadswerf Nissewaard. Daarom heeft Reinis besloten ook op zaterdag 2 mei de Stadswerf Nissewaard open te stellen. Het gaat hierbij om een proef. Door de verruimde openingstijden willen zij een betere spreiding onder de bezoekers en kortere wachttijden bereiken.

Jan Willem Mijnans, wethouder gemeente Nissewaard: "In goed overleg met Reinis willen we, door de stadswerf ook op zaterdag te openen, tegemoetkomen aan de wensen van onze inwoners. We merkten dat hier veel vraag naar was. Doordat inwoners zich aan moeten melden kunnen we blijven voldoen aan de veiligheid van de medewerkers van Reinis als ook van de inwoners in deze coronacrisis."

Ben Adelmund, directeur Reinis: '' De meeste corona maatregelen blijven tot en met 21 mei van kracht. Reinis kan de dienstverlening blijven uitvoeren zoals de inwoners gewend zijn. Wij blijven het afval inzamelen en de stadswerf zal zaterdag 2 mei geopend zijn. Zondag blijft de stadswerf vooralsnog gesloten. Deze maatregel maakt het mogelijk om de inwoners op gepaste afstand beter van dienst te zijn. Als zaterdag 2 mei goed verloopt, dan zal de stadswerf de komende weekenden ook geopend blijven op de zaterdag. Gemeente Nissewaard en Reinis doen er alles aan om op een veilige manier het afval op te halen en in te zamelen. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Samen werken wij aan een schoon en leefbaar Nissewaard.''

Inwoners die gebruik willen maken van deze regeling kunnen zich uitsluitend per e-mail aanmelden: info@reinis.nl. Voor uw eigen veiligheid en die van de medewerkers, kunt u kiezen uit tijdsblokken.

Meer informatie over de Stadswerf Nissewaard is te vinden op: https://www.reinis.nl/stadswerf-nissewaard-verruimde-openingstijden-voor-betere-spreiding-bezoekers-2/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant