Afbeelding
Foto: stock

Belastingcomputers en -spreekuur

Actueel 246 keer gelezen

Spijkenisse - Bibliotheek de Boekenberg vindt het belangrijk dat inwoners zelfstandig hun zaken kunnen regelen, ook het invullen van de belastingaangifte. Daarom staan er op alle donderdagen in maart van 14.00 tot 16.00 uur gratis computers tot je beschikking waarop je zelfstandig de belastingaangifte kunt doen en wordt er informatie gegeven over waar je terecht kunt met vragen.

Daarnaast organiseert de bibliotheek samen met Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse van 12 maart t/m 16 april op de donderdag van 15.00 tot 20.00 uur een belastingspreekuur. Wethouder Leon Soeterboek geeft op donderdag 5 maart om 13.30 uur het startsein voor beide belastingactiviteiten.

Het belastingspreekuur is bedoeld voor alle inwoners van Nissewaard beneden de inkomensgrens van € 35.000,- en een vermogen van € 30.500,-. Er wordt gewerkt met e-herkenning. Dat betekent dat je een recente en niet geactiveerde machtigingscode moet hebben. Deze is aan te vragen bij de Belastingdienst (telefoon 088 – 1236555) en wordt met 3 tot 4 werkdagen toegestuurd. Het is dus belangrijk om de machtigingscode op tijd aan te vragen.

Het belastingspreekuur is gratis toegankelijk voor leden van de bibliotheek. Ben je geen lid, dan betaal je € 2,50. Een afspraak maken voor het spreekuur is verplicht. Dit kan door via de website of in de bibliotheek een kaartje te kopen voor een bepaald tijdvak.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant