Afbeelding
Foto: Arjan Broek

Een Valentijnsdate voor het goede doel

Actueel 302 keer gelezen

Op vrijdagavond 14 februari van 18.30 uur tot 22.00 uur organiseert Stichting Jarige Job 'Daten met je Hart'. Een gelegenheid om op Valentijnsdag als vrijgezel iets leuks te doen en daarnaast verjaardagsboxen in te pakken voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis niet genoeg geld voor is. Single vrouwen hebben zich al massaal aangemeld, er is nog genoeg plek voor mannen. Vrijgezelle mannen schrijf je snel in via www.datenmetjehart.nl !

Onder het genot van een gesponsord hapje en drankje kunnen singles elkaar leren kennen. Tijdens het speeddaten pakken de vrijgezellen samen verjaardagsboxen in en ontdekken ze of er een klik is. Wie weet vinden de deelnemers de liefde van hun leven óf vrienden voor het leven. Hoe het ook loopt, je hebt in ieder geval een bijdrage geleverd aan de verjaardag van een kind.

Uit eerdere Daten met je Hart edities zijn mooie vriendschappen en vervolgdates gekomen. Er is geen indeling wat betreft leeftijd of seksuele voorkeur. Iedereen gaat tegelijkertijd als koppel een verjaardagsbox inpakken en als deze gevuld is start een nieuwe date met een andere deelnemer. Hierdoor heb je meer kans om jouw ideale match te vinden!

Praktische informatie
Deze zesde editie van Daten met je Hart vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam bij Stichting Jarige Job (Hal K). Om 18.30 uur openen de deuren en om 22.00 sluiten we af. Bekijk de website voor meer informatie en het aanmeldingsformulier: www.datenmetjehart.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant