Afbeelding
Foto: PR

Joris’ Kerstboom in de Boekenberg

Actueel 432 keer gelezen

Spijkenisse - Joris' Kerstboom staat t/m 24 december in Bibliotheek de Boekenberg. De actie is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt een bijzonder persoon in het licht te zetten. In de Boekenberg kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

Bezoekers kunnen een kerstbal met daarop een mooie gedachte in de boom hangen. Zo kun je een reddende engel bedanken of een hechte vriendschap vieren. Het begint voor iedereen bij de vraag van Joris: 'Wie zet jij in het licht?' Dat kan leiden tot mooie gesprekken bij de boom. Joris' Kerstboom wordt zo een waardevolle ontmoetingsplaats in de dagen voor Kerst.

Hoe werkt het?
Naast de kerstboom vind je 3D & 2D-kerstballen. Schrijf een mooie boodschap en/of plak een foto op de kerstbal en hang hem in de boom. Zo zet je jouw dierbare letterlijk in het licht!

Landelijke actie
Bijna 200 bibliotheken in Nederland doen mee met deze sympathieke actie. Op www.joriskerstboom.nl is te zien in welke steden Joris' Kerstboom staat. Dit jaar kunnen bezoekers ook iemand online in het licht zetten door een persoonlijke e-card te sturen.

Joris' Kerstboom heeft dit jaar zes uitzendingen. Op 14, 15, 16, 18 en 19 december worden vijf korte afleveringen uitgezonden rond de klok van 22.30 uur. Op vrijdag 20 december is de hoofduitzending om 21.05 uur. Alle afleveringen worden uitgezonden bij KRO-NCRV op NPO2.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant