Afbeelding
Foto: politie

Doe mee met 'Boef in de wijk'

Actueel 391 keer gelezen

Spijkenisse - Op dinsdagavond 3 december wordt er ingebroken in Groenewoud en Akkers-Zuid!

De politie Nissewaard organiseert in samenwerking met de gemeente 'Boef in de Wijk'. Een digitaal spel voor jong en oud, waarbij door aanwijzingen door deelnemers een boef in de wijk moet worden gevangen.

Help jij mee en vind jij de verdachte?
In de wijken Groenewoud en Akkers-Zuid (Grassen, Kreken, Donken en Gaarden) in Spijkenisse worden elk twee rondes gespeeld. Om 18.30 uur vangt de avond aan met een uitleg in wijkcentrum De Kreek voor deelnemers in Akkers-Zuid, waarna twee rondes worden gespeeld. Na afloop van beide rondes worden de winnaars even in het zonnetje gezet. Vervolgens wordt om 19.45 uur aangevangen met uitleg in wijkcentrum Groenewoud, waarna aansluitend twee rondes worden gespeeld. Na de rondes volgt de prijsuitreiking.

Meeloopdienst
De winnaars van elke ronde winnen een prijs. Onder de prijswinnaars wordt een meeloopdienst met de wijkagenten van Groenewoud & Akkers-Zuid verloot!

Meedoen?
Wil je kans maken? Doe dan mee. Ga naar de facebookpagina van de politie Nissewaard en klik op 'Gaat' of 'Geïnteresseerd'.  Ben je jonger dan 12 jaar? Zorg er dan even voor dat een ouder of verzorger met je mee komt.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant