Michiel Kruijt en Ruud Nagel in actie tijdens hun dubbel.
Michiel Kruijt en Ruud Nagel in actie tijdens hun dubbel. Foto: PR

Kruijt en Couwenhoven Regiokampioen bij BCRS

Actueel 385 keer gelezen

Afgelopen weekend werd het Regio Senioren Kampioenschappen (RSK) Zuid-West 2019 gehouden. Ook dit jaar werd het toernooi georganiseerd door Badminton Centrum Ritte Spijkenisse (BCRS). Michiel Kruijt en Hanna Couwenhoven mogen zich het komend jaar Regiokampioen Zuid-West noemen.

Voor de vierde keer mocht BCRS het RSK toernooi organiseren en ook dit jaar kende het weer een sterke bezetting. Zaterdag was een hele lange dag waarop de meeste voorrondes werden gespeeld. Zondagmorgen werd begonnen met de laatste poule wedstrijden, waarna de halve finales en finales gespeeld konden worden.

Het komende jaar mogen de volgende spelers de titel van Regiokampioen Zuid-West dragen: Michiel Kruijt (ME1), Hanna Couwenhoven (VE1), Michiel Kruijt & Ruud Nagel (MD1), Iris van Leijsen & Kiona Van der Werf (VD1) en Michiel Kruijt & Kiona Van der Werf (GD1). Helaas vielen er in de laatste partijen 2 deelnemers uit met blessures, BCRS wenst hun een voorspoedig herstel! BCRS spelers bereikten het podium met een 2e prijs in de GD8, 1e en 2e prijs in VD8, 1e prijs in MD6 en de 1e prijs in ME6.

De prijswinnaars van alle klassen zijn te vinden via de volgende link:

De toernooicommissie van BCRS wil alle spelers hartelijk danken voor hun sportieve, fanatieke houding en de mooie partijen. Daarnaast een grote dank aan de referee die gedurende het hele toernooi begeleiding heeft geboden en aan de scheidsrechters die zondag de halve finales en finales hebben begeleid. Foto's van de toernooidagen zijn te vinden op de Facebookpagina van BCRS.