Afbeelding
Foto: Anita Tempelman

Bouw laatste fase Het Land gestart

Actueel 351 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmiddag werd in Het Land de eerste paal geslagen voor bouwfase 14 welke zal bestaan uit 17 in jaren dertig-stijl gebouwde woningen. Met deze twee-onder-één-kappers met of zonder garage en vrijstaande villa wordt de bebouwing van de woonwijk Het Land, welke precies tien jaar geleden begon, voltooid.

Na een ontvangst in de brasserie van het nabij gelegen Terras aan de Maas, verzamelden de toekomstige bewoners zich op de bouwplaats. Daar klom wethouder Igor Bal op de fiets om zo stroom op te wekken om de diverse woningtypes op het achter hem opgestelde bord 'in het licht' te zetten. De kopers konden daarna hun naam of wens  op de officiële eerste paal schrijven, waarna deze tenslotte onder hun toeziende ogen de grond in geslagen werd.

De bouw van de energie neutrale woningen aan de Arnout van Westenrijklaan zal ongeveer een jaar duren. Allen hebben een brede en diepe achtertuin die aan het einde wordt afgesloten met een eigen (privé) vlonder boven het water. Aan de achterkant wordt uitgekeken over het al aangelegde Vier Werelden Park. Fase 14 wordt gebouwd door VORM. Alle woningen zijn verkocht. 

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant