Afbeelding
Foto: M. de Haas

Goed bezochte informatiebijeenkomst

Actueel 276 keer gelezen

Spijkenisse - Dinsdagavond vond de jaarlijkse informatiebijeenkomst plaats voor (ex)borstkankerpatiënten en hun naasten. 

De 65 voornamelijk aanwezige dames kregen informatie van o.a. een medisch maatschappelijk werkster en konden genieten van een korte modeshow. De kleding kon op de avond zelf ook worden aangeschaft. Daarnaast waren er diverse organisaties aanwezig die informatie konden geven over een onderwerp dat met kanker te maken heeft. De ziekte heeft immers verschillende facetten. Er kon ook informatie verkregen worden over prothesen en haarwerken en voor een praatje met lotgenoten was het inloophuis Entrada aanwezig. Na afloop gingen de aanwezigen naar huis met een goed gevulde goody bag.

Ondanks het beladen onderwerp, was het een ontspannen avond waarop ook gezellig gekeuveld werd. De dames van de Haakmutsen haakten tijdens de avond ook rustig verder aan de mutsjes die aanwezigen mee konden nemen. Deze mutsjes zijn voor vrouwen die door chemo hun haar hebben verloren en niet altijd een pruik willen dragen. Mocht u overigens nog haakkatoen over hebben, dan houden de Haakmutsen zich altijd aanbevolen. 

Volgend jaar zal Corrie Koole opnieuw een informatiebijeenkomst organiseren. Zodra de datum bekend is, nemen we die op in de agenda.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant