Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Geslaagde Zonnebloem Regiodag

Actueel 601 keer gelezen

Spijkenisse – In Partycentrum Royal aan de Damstraat opende wethouder Lèon Soeterboek vanochtend de Zonnenbloem Regiodag. Maar liefst 350 ouderen en mensen met een lichamelijke beperking namen onder begeleiding van zo'n 50 vrijwilligers deel aan deze ontspanningsdag.

Eind 2018 ontving de Zonnebloem regio Voorne-Putten Rozenburg een grote gift van LyondellBasell Chemie Nederland. Voorwaarde was dat het bedrag geheel ten goede moest komen aan zoveel mogelijk Zonnebloem gasten in de regio. Daarom werd gekozen voor het organiseren van een leuke dag met entertainment, lunch en hapjes en drankjes.

Deelnemers en vrijwilligers werden in de feestelijk versierde zaal van het Partycentrum onthaald  met koffie en gebak, waarna zij getrakteerd werden op liedjes en vermaak van de Linge Revue met achtereenvolgens een heerlijke lunch. Halverwege de middag was er ook een optreden van zangeres Imca Marina en gedurende de hele dag werden drankjes en lekkere hapjes geserveerd.

De Zonnebloem viert dit jaar haar 70-jarig bestaan. De vrijwilligersorganisatie probeert mensen met een lichamelijke beperking uit hun isolement te halen onder ander door middel van aandacht, thuisbezoeken, uitstapjes en vakanties. De vandaag gehouden Regiodag is de eerste grote activiteit in de regio Voorne-Putten Rozenburg. Zonnebloem Nissewaard voorzitter Marianne Visser en secretaris Sonja van 't Verlaat, organiseerden samen met anderen deze goed geslaagde gezellige dag.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant