Afbeelding

Spivo in de startmodus

Actueel 672 keer gelezen

Spijkenisse - De volleybalsters van Spivo starten aanstaande zaterdag voor het derde opeenvolgende seizoen in de landelijke 2e divisie aan de competitie. De Spijkenissers openen het seizoen met een uitwedstrijd bij SOMAS/Activia in Sint Anthonis.

Waar er de laatste twee seizoenen tegen degradatie gevochten werd, is de doelstelling om dit seizoen eerder in veilige haven te zijn. Het vlaggenschip van de vereniging heeft nog altijd een vaste kern speelsters die al jaren bij de Spijkenisser-volleybalsters actief is. Onder leiding van coaches Lennart Mijnans en Ineke 't Hart gaan de dames de strijd aan in een sterke competitie. Mijnans: 'Wat ik verwacht is dat de verschillen dit seizoen erg klein gaan zijn. Ik zie weinig teams waar wij niet van kunnen winnen, maar aan de andere kant zijn er ook geen teams die wij met twee vingers in de neus oprollen'.

Spivo verwelkomde deze zomer twee nieuwe aanwinsten. De net 15-jarige Megan Korpershoek uit Sirjansland kwam over van Forza uit Bruinisse. Daarnaast vond Spivo in Charlotte de Graaf een nieuwe libero. Zij kwam over van VCN uit Capelle aan den IJssel. 'Megan is een groot talent dat zich in deze groep prima kan ontwikkelen. Ze is ambitieus en dat past perfect in deze groep. Ik verwacht dat zij dit seizoen een mooie ontwikkeling zal doormaken'.

De trainer is ook zeer te spreken over de andere nieuwkomer: 'Charlotte is een no-nonsense type en ik denk dat zij één van de aanjagers van dit team zal worden. Ze is stabiel en een gepassioneerde volleybalster'. Spivo had lang te kampen met wat blessures en afwezigen, maar ook dat gaat volgens Mijnans de goede kant op. 'We hebben er zin in'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant