Zuidland wist zaterdag met vijf treffers te winnen van buurman OHVV dat in de vierde klasse speelt. Fotografie: Theo van Kralingen
Zuidland wist zaterdag met vijf treffers te winnen van buurman OHVV dat in de vierde klasse speelt. Fotografie: Theo van Kralingen Foto: Theo van Kralingen

Zuidland doet goede zaken in bekerduel met OHVV

Actueel 333 keer gelezen

Oudenhoorn - Zuidland lijkt klaar voor de competitie, die komende zaterdag start. Het laatste bekerduel dat de ploeg in de voorbereiding op de competitiestart speelde tegen nieuwkomer op de zaterdag OHVV, werd gewonnen met 0-5 (0-3).

Grote man aan de kant van Zuidland werd Robin van Buren. Na de openingstreffer van Neal van Buren wist hij Zuidland voor rust naar de comfortabele 0-3 te schieten. Na de thee was het eerst weer Neal van Buren die trefzeker was. De vijfde treffer van de middag in Oudenhoorn, was wederom van de voet van Robin van Buren, die daarmee de eindstand op 0-5 bepaalde voor de gasten uit Zuidland.

Klaar voor de start
Door de zege is Zuidland door naar de volgende ronde om het districtsbeker toernooi. 'We hebben de laatste weken leuke stappen gemaakt. Je moet toch nu wel klaar zijn voor de competitie die komend weekend start. Wij hadden vandaag ook het betere van het spel. Volgende week kunnen we weten waar we staan na het eerste duel in de competitie', zegt trainer Tom Larssen na afloop van de zege op OHVV. Voor de formatie uit Zuidland is komende zaterdag het Vlaardingse VFC de eerste tegenstander in de derde klasse. De ploeg degradeerde afgelopen seizoen uit de tweede klasse.

Fotografie: Theo van Kralingen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant