Bas v.d. Veer is kampioen van Nederland, België en der Lage Landen 2019.
Bas v.d. Veer is kampioen van Nederland, België en der Lage Landen 2019.

Bas v.d. Veer kampioen Nederland, België en meer

Actueel 398 keer gelezen

Bas v.d. Veer woont zijn hele leven op Goeree-Overflakkee, veel in Dirksland maar sinds twee jaar in Sommelsdijk. Op zondag 1 september ging hij naar een unieke frisbee wedstrijd met een groepje Endless Dog Fun club vrienden.

Er werd in Linden (Brabant) namelijk het Nederlands Kampioenschap DogDartbee gehouden, gelijk gekoppeld aan het Kampioenschap der Lage Landen. Dat was omdat al eerder in juli in Puurs (België) het Belgisch Kampioenschap DogDartbee was gehouden.

Bas is met zijn 12 jaar oude Daisy eerste geworden in de Open klas! Hij won het Nederlands Kampioenschap DogDartbee door een paar keer BullsEye te werpen dat door de hond werd gevangen. Al eerder was Bas met Sita van 5 jaar in juli eerste geworden bij de Open klas; het fBelgisch kampioenschap DogDartbee. Ook hier door een aantal keer BullsEye te werpen dat door de werd gevangen. Door de uitslag in beide dagen kreeg hij de titel 'Bas met Sita DogDartbee Kampioen der lage Landen 2019'.

Voor de Endless Dog Fun club was het gaaf dat er drie Endless Dog Fun spelers op het podium stonden. Andere clubgenoten waren Edwin met Feniks op de tweede en Monique met StarLight op de derde plaats (beiden uit Spijkenisse) bij de DogDartbee Kampioenschappen der lage landen 2019.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant