Spijkenisse pakt weer geen punten, verlies bij DHSC

Actueel 236 keer gelezen

Utrecht – De start van de competitie op basis van de uitslagen is nog niet florisant te noemen. Na de nederlaag van vorige week tegen Achilles Veen ging de formatie van Peter Wubben zaterdag opnieuw onderuit. Op sportpark Wesley Sneijder in Utrecht won de thuisploeg met 5-3 (2-2).

Spijkenisse begon prima aan het duel, al na vier minuten was het Serginio van Axel-Dongen met de 0-1. Na de gelijkmaker was het opnieuw Van Axel-Dongen die voor de voorsprong van Spijkenisse zorgde. Tien minuten voor rust kreeg DHSC een strafschop en verzilverde deze. Nadat men bij DHSC met tien man stond scoorde het 3-2 en 4-2 en deed Daan Bourgonje nog iets terug. Direct erna werd het 5-3.

Stand
Door deze tweede nederlaag op rij staat Spijkenisse in de hoofdklasse op de veertiende plaats op de ranglijst. Deze deelt men met SC Feyenoord en s-Gravenzande. Komende zaterdag moet de ploeg opnieuw uitspelen. Dan is op sportpark Villekamp in Aalten AZSV de tegenstander. Die ploeg won zaterdag bij SC Feyenoord.