SCO'63 maakt korte metten met Herkingen '55

Actueel 295 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 is er zaterdag in geslaagd om ook het tweede duel in het toernooi om de districtsbeker winnen af te sluiten. Het werd tegen Herkingen '55 op sportpark Oostbroek 4-1 (2-1) voor de mannen van Özkan Dabak.

Nog voor de thee was het Wesley Sturrus die voor de openingstreffer zorgde, waarna Charlo Hassel de stand verdubbelde. Namens de gasten was het Patrick van den Ochtend die iets terug deed voor Herkingen '55. Na de thee was het Wesley Sturrus die het net nog twee keer wist te vinden voor de ploeg uit Spijkensse en daarmee de eindstand bepaalde op 4-1.

Kansen
'We winnen met 4-1, maar we hebben veel meer kansen gekregen in dit duel. We hebben het dan ook aardig gedaan. Ze gingen na de vroege openingstreffer op jacht naar de gelijkmaker en voor rust scoorden zij ook nog een treffer. Wij hebben dan ook veel kansen gemist. Na rust hebben we het goed gedaan. Zij kregen toen eigenlijk geen kansen meer en hebben we het verder uitgespeeld', verklaarde Özkan Dabak na de winst.