Geopend werd met vrolijke muziek.
Geopend werd met vrolijke muziek. Foto-Ok.nl / Rene Bakker

Natte ‘Dag van Snoekenveen’

Actueel 713 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmiddag werd in Waterland de 'Dag van Snoekenveen' gehouden. Wethouder Mijnans verrichte de opening, nadat een Brassband de omwonenden met luid tromgeroffel naar het parkje achter basisschool De Duif had gelokt.

De 'Dag van Snoekenveen' werd georganiseerd door Woonbron in samenwerking met Bewonersgroep Waterland, Stichting Waterland Spijkenisse, Wijkgroep Waterland, stichting JOZ en de gemeente Nissewaard. Jammer genoeg zorgde de regen die kort na aanvang van het evenement met bakken uit de hemel viel ervoor, dat het niet heel erg druk werd. Gelukkig was er gezorgd voor een flinke tent waarin geknutseld kon worden en barbecue en drinken voor iedereen klaarstond.

Op deze middag konden bewoners gratis grofvuil weggooien in diverse containers die in de wijk waren geplaatst. Een afvalcoach begeleide het inzamelen en verstrekte aan iedereen die grof vuil kwam brengen een waardebon waarmee een leuk tuinplantje kon worden opgehaald bij de tent. Onder leiding van jongerenwerkers van JOZ kon worden gevoetbald op het pannaveldje en verder waren de klusbus en het repair café aanwezig voor hulpvragen en klein klusjes.

De wethouder vertelde bij de opening van het wijkevenement, deze gezellige middag voor jong en oud een prachtig initiatief te vinden om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant