Aftrap duurzaamheidsproject door Arianne van der Wal (Van der Wal Bedrijfshuisvesting), Kevin Visser (Hoveniersbedrijf Buitenleven) en Igor Bal (wethouder gemeente Nissewaard).
Aftrap duurzaamheidsproject door Arianne van der Wal (Van der Wal Bedrijfshuisvesting), Kevin Visser (Hoveniersbedrijf Buitenleven) en Igor Bal (wethouder gemeente Nissewaard). Foto: PR

Samen duurzamer in Zuidland

Actueel 601 keer gelezen

Zuidland - Op 5 september presenteren Stichting Stimular en de gemeente Nissewaard de uitkomsten van een onderzoek op bedrijventerrein Harregat en directe omgeving.

Tijdens dit onderzoek kwamen maatregelen naar voren waar veel bedrijven mee aan de slag willen. Het gaat bijvoorbeeld om de aanschaf van zonnepanelen, inzamelen van afval en het groener inrichten van het terrein.

Projecten
Stimular en de gemeente willen bedrijven zoveel mogelijk ontzorgen bij het uitvoeren van de maatregelen. Tijdens de bijeenkomst horen de aanwezige ondernemers aan welke projecten zij mee kunnen doen. Ondernemers uit Zuidland zijn van harte uitgenodigd op deze bijeenkomst, zodat zij hun voordeel kunnen doen met het aanbod.

Aanmelden
De bijeenkomst 'Samen duurzamer in Zuidland' vindt plaats op 5 september bij Van der Wal bedrijfshuisvesting (Kerkweg 15), inloop om 15.30 uur en afsluitende borrel om 17.00 uur. Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos voor ondernemers uit Zuidland, vooraf aanmelden is verplicht i.v.m de catering. Aanmelden kan via Judith de Bree van Stichting Stimular, j.debree@stimular.nl of 010 – 238 28 33.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant