KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

Delifrance

Délifrance is al 35 jaar marktleider op het gebied van de productie en verkoop van Franse bake-off producten, zowel diepgevroren als zuurstofarm verpakt. Onze broodspecialiteiten worden volgens authentiek Franse receptuur en met natuurlijke ingredienten bereid.
In Nederland kennen de meeste mensen Délifrance van de afbakbroodjes en de franchise formule, maar wij doen meer! Délifrance levert namelijk aan alle eindgebruikers die zich bezighouden met ’food’. zo leveren wij namelijk aan het retail-, foodservice- en bakkerijkanaal. Naast de verkooptak heeft Délifrance Nederland ook een productietak, welke gevestigd is in Ridderkerk. Dit is één van de 21 bakkerijen van Délifrance International en is gespecialiseerd in de productie van ZuurstofArm Verpakte en diepvries bake-off broodproducten.
Dat Délifrance écht Frans is, blijkt wel uit de oorsprong van het moederbedrijf ‘Grands Moulins de Paris’, dat met 23 molens één van de grootste molenaars is van Frankrijk. Daarnaast beschikt het moederbedrijf over 19 bakkerijen. GMP beheerst het gehele proces, van graankorrel tot eindproduct. In combinatie met constante kwaliteitscontroles en de nauwe samenwerking met de beste tarweproducenten resulteert dit in meel, mixen en bake-off bakkerijproducten van absolute topkwaliteit!

Afbeelding
Contactgegevens

Lucebertstraat 44
3202SW Spijkenisse

Tel: 0181 657 000