Afbeelding
Foto: PR

Werk en zorg voor je naaste combineren

dinsdag 27 februari 2024 19:30

Zorg jij voor een naaste en heb je ook nog een baan? Dan is dit iets voor jou. Op dinsdagavond 27 februari organiseert de Mantelzorgsalon Spijkenisse een themabijeenkomst ‘Mantelzorg en werk’.

We vertellen welke verlofmogelijkheden er bestaan en bespreken over welke dingen je afspraken kunt maken met je werkgever. Ook kijken we met elkaar hoe je hierover in gesprek kunt gaan met je werkgever. En we geven een aantal tips over balans houden tussen je werk en het mantelzorgen. 

Gastsprekers zijn Evelien Donker en Karin Verlinde, allebei mantelzorgconsulent bij MEE Mantelzorg. SWO Spijkenisse en MEE Mantelzorg vormen samen het Steunpunt Mantelzorg Nissewaard.

Geïnteresseerd? Kom dan deze avond naar deze inspirerende bijeenkomst.

De bijeenkomst duurt van 19.30 uur – 21.30 uur en vindt plaats in Ontmoetingscentrum Mei, Winston Churchilllaan 31, te Spijkenisse. De zaal is open om 19.00 uur. 

Bent je niet in de gelegenheid om zelf te komen, dan kun je de avond ook volgen via een livestream op internet. Voor meer informatie/aanmelden voor de livestream bij Ria Vliegenthart. Telefoon: 0181-695.255 (SWO Spijkenisse) of via e-mail: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl 

Voor verdere informatie kun je terecht bij het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, onderdeel van SWO, via telefoon (0181) 695 255 of mailen naar Ria Vliegenthart: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl of Yvonne Tjung: y.tjung@swospijkenisse.nl.