Afbeelding
Foto: PvdA

Ombudsteam PvdA Nissewaard houdt spreekuur op 14 februari

woensdag 14 februari 2024 19:00

Bij het Ombudsteam van PvdA Nissewaard staan vrijwilligers klaar om mensen te helpen. 

Kom je als inwoner van Nissewaard er zelf niet meer uit of word je van het kastje naar de muur gestuurd? Heb je problemen met betrekking tot bijvoorbeeld schulden, wonen of zorg en weet je niet bij welke instantie je aan moet kloppen? Vraag het dan aan het Ombudsteam. 

Het contact met het Ombudsteam kan telefonisch plaatsvinden, via WhatsApp, mail en via beeldbellen. Ook is er op woensdag 14 februari om 19.00 uur weer een spreekuur van het Ombudsteam op het gemeentehuis. 

Wilt u zich aanmelden voor het spreekuur? Neem dan contact op door een mail te sturen naar ombudsteam@pvda-nissewaard.nl of door te bellen naar 06–38720285 (ook bereikbaar via Whatsapp).