Op reis met George en Ira Gershwin

zondag 26 maart 2023 14:00

Brielle - In de voormalige synagoge (de Sjoel) te Brielle laat het muziek duo Flip de Liema en Susanne de Rooij ons op zondag 26 maart 2023 kennis maken met de componist George Gershwin en de tekstschrijver Ira Gershwin. Van hun hand kennen wij veel bekende songs en musicals zoals “Lady be good”, “I got rhythm” en natuurlijk “Summertime” uit Porgy en Bess enzovoort.

Aan de hand van deze onsterfelijke muziek, originele lichtbeelden, zang, achtergrond informatie en grappige verhalen, maken we een reis door hun bruisende wereld in het begin van de 20e eeuw.

Een onvergetelijke muziek middag!
Het programma vindt plaats in de voormalige synagoge (de Sjoel) Turfkade 16 te Brielle en begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.00 uur. Een ticket kost € 18, = per persoon, inclusief consumpties en wordt contant aan de zaal betaald. Voor deze voorstelling kunt reserveren via sjoelreservering@kpnmail.nl met vermelding van het aantal personen.