Afbeelding

Alzheimer Café Spijkenisse

dinsdag 21 maart 2023 19:30

Dinsdagavond 21 maart  is er weer een Alzheimer Café Spijkenisse in de ontmoetingsruimte Mei.? 

Wie mag je belangen behartigen als je het zelf niet meer kunt? Wat gebeurt er als je zelf niet meer in staat bent zelfstandig beslissingen te nemen bijvoorbeeld omtrent het levenseinde, wie gaat dan uw zaken regelen? 

Gastspreker is Mireille van Kleij-van Esch, notaris in Spijkenisse, vertelt u tijdens deze bijeenkomst over het levenstestament, een officieel document waarin u uw keuzes en wensen vastlegt voor wanneer u dat zelf niet meer kan. Door bijvoorbeeld dementie, andere ziekten of een ongeval. In een levenstestament wijst u een persoon aan die deze taken dan kan overnemen. U bepaalt dus zelf wie u toestemming geeft om uw financiële, medische en persoonlijke zaken te regelen en wat deze persoon wel of niet voor u mag doen. 

Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft.? Bezoekers, mantelzorgers en geïnteresseerden zijn van harte welkom.  De avond begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. 

Tevens is er de mogelijkheid om het interview te volgen via een livestream, waarbij de privacy gewaarborgd wordt. Aanmelden voor de livestream kan bij? Ria Vliegenthart, SWO tel. 0181-695255 of via emailadres: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl