LTV de Hartel ligt verscholen in het Hartelpark.
LTV de Hartel ligt verscholen in het Hartelpark. Foto: PR

19 maart Open Dag bij LTV de Hartel in Spijkenisse

zondag 19 maart 2023 10:00

Het tennisseizoen opent binnenkort. Leden van LTV de Hartel kunnen weer volop genieten van de gezelligheid en sfeer op hun tennisvereniging. Steeds meer mensen willen gaan tennissen of padellen of overwegen na een langere tijd opnieuw te beginnen. 

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 640.000 lid zijn van een KNLTB-vereniging. Dat tennis zo populair is komt door veel mooie aspecten; tennis is gezellig, je speelt waar en wanneer jij wilt, het biedt voldoende uitdaging en is de gezondste sport blijkt uit onderzoek. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven kunt doen. Ontdek hoe leuk tennis is en kom naar onze open dag! 

Zondag 19 maart organiseert LTV de Hartel tijdens het Openingstoernooi voor haar eigen leden ook een Open Dag voor niet-leden. Op de zondag voordat de lente begint biedt LTV de Hartel iedereen van 18 jaar of ouder de gelegenheid om gratis kennis te maken met tennis.

Bij tennisleraar Orlow kun je tussen 10.00-13.00 uur terecht voor een gratis groeps-proefles van drie kwartier. Een leen-tennisracket is beschikbaar. Meld je vooraf wel even aan. Zie daarvoor www.ltvdehartel.nl

Tennis is er voor iedereen! Doe je ook mee?  Je bent 19 maart welkom bij LTV de Hartel  aan de Voorweg 2 te Spijkenisse (in het verlengde van de Churchilllaan).