Afbeelding

Rommelmarkten in Spijkenisse

zaterdag 18 maart 2023 10:00

Zaterdag 18 maart 2023 wordt het een rommelige dag in Spijkenisse. En dan doelen wij niet op een mogelijk verkeersinfarct maar het wordt snuffelen geblazen op een rommelmarkt. Zowel in Waterland als in Groenewoud als bij De Nieuwe Brug zijn er rommelmarkten waar u uw slag kunt slaan om een leuk koopje op de kop te tikken. In Groenewoud kunt u terecht in De Sleutel, bij De Nieuwe Brug aan de M.A. de Ruijterstraat en in Waterland uiteraard in wijkcentrum Waterland De Kleine Rietlander (winkelplein Vlinderveen naast de dierenwinkel). Vanaf 10.00 – 17.00 uur kunt u terecht in het wijkcentrum Waterland (dus geen kramen buiten!) De vrijwilligers van de bewonersgroep Waterland hopen u op uw toer door Spijkenisse te mogen begroeten!!