Wintercadeautjesmarkt

donderdag 7 december 2023 16:00

Donderdag 7 december 2023 is er in wijkcentrum De Kleine Rietlander (winkelplein Vlinderveen) een Wintercadeautjesmarkt, van 16.00-21.00 uur. Het is de bedoeling dat hier leuke cadeautjes voor een kleine beurs te koop aangeboden worden. Wij zoeken enthousiaste mensen die creatief met hun hobby bezig zijn (geweest) en hun creaties willen verkopen. Of, misschien heeft u een verzameling opgebouwd maar wilt u hier eigenlijk niet meer mee. Als u niet verder wilt met deze verzameling, en is deze in zijn geheel of in onderdelen verkoopwaardig, dan is het misschien een idee om dit op de Wintercadeautjesmarkt te doen! Wilt u mee doen, meld u dan aan! Wilt u meer informatie?

Stuurt u dan s.v.p een email naar bewonersgroepwaterland@gmail.com

Elke maandag, dinsdag en donderdag is de bewonersgroep Waterland in wijkcentrum De Kleine Rietlander aanwezig, u kunt ook even binnenlopen voor meer informatie of om u aan te melden voor deelname.