Zinvolle dag en Montessori methode bij Alzheimer Café

dinsdag 21 november 2023 19:30

Op dinsdagavond 21 november is er weer een Alzheimer Café Spijkenisse in de Ontmoetingsruimte de Mei. Gastspreker is Jolanda Nederlof, gedragsconsulent bij Argos Zorggroep.

Deze avond wordt er onder andere gesproken over wanneer het voor iemand een zinvolle dag is geweest zowel voor ouderen met dementie die thuis wonen of in een verpleeghuis. Ook vertelt Jolanda over de “Montessori Methode bij dementie”. Dit is een methode om iemand uit te nodigen voor een activiteit. Op deze avond zal Jolanda u vertellen én laten ervaren wat deze methode precies inhoudt.

Het wordt een avond waarin veel ruimte is tot het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen. 

Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft. 

Locatie is de ontmoetingsruimte “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GN Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

De toegang voor het Alzheimer Café is gratis. 

Blijft u liever thuis en wilt u deze avond volgen door middel van een livestream, dan is dit ook mogelijk! Voor verder informatie en voor opgeven voor de livestream kunt u terecht bij Ria Vliegenthart / SWO tel. 0181-695255 of via emailadres: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl