Informatiemarkt nazorg borstkanker

woensdag 11 oktober 2023 11:00

Nazorg Borstkanker, gratis informatiemarkt, 11 oktober van 11-15 uur in het Spijkenisse Medisch Centrum

Ben jij behandeld of nog in behandeling tegen borstkanker? Wil je meer informatie over wat er qua nazorg mogelijk is? Dan ben je van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen op deze informatiemarkt. Janssen Huidtherapie begeleid al ruim 20 jaar dames en heren die getroffen zijn door borstkanker. In dit traject werken zij samen met andere zorgverleners om een optimaal resultaat te bereiken. 

De samenwerkingspartners zijn allemaal aanwezig op 11 oktober, Bratelle met hun oedeembeha, Human Health-care, Aderans haar center, Tjits care mammacare lingerie en diëtistenpraktijk Food4life. Deze zorgverleners samen informeren je o.a. over borstprothesen, armkousen, oedeembeha’s, haarwerken, oedeemtherapie, littekentherapie, mamma care lingerie, voeding&kanker en uiterlijke verzorging&kanker.

Kom langs en steek je licht op over alles wat er op het gebied van nazorg borstkanker voorhanden is. Ook worden er gratis Observ Huidanalyses gedaan met daarna een make-up ‘touch up’.

Waar? In het Spijkenisse Medisch centrum, Janssen Huidtherapie, 2e etage, route 143, Ruwaard van Puttenweg 500 in Spijkenisse van 11:00 tot 15:00 uur.