DE SCHAAK-OFF VRIJDAG 23 SEPTEMBER
DE SCHAAK-OFF VRIJDAG 23 SEPTEMBER Schaakbond Nederland

DE SCHAAK-OFF VRIJDAG 23 SEPTEMBER

vrijdag 23 september 2022 20:00 tot 23:00

Wij vieren de start van een nieuw schaakseizoen! Hét toernooi voor iedere schaakliefhebber!We mogen weer! 

Na het enorme succes van afgelopen jaar, kondigen wij vol enthousiasme de tweede editie van de Schaak-off aan!

Schaakvereniging Spijkenisse is één van de verenigingen waar je mee kunt doen aan dit leuke schaakevenement.

Op vrijdag 23 september 2022 wordt om 20.00 uur de lokale voorronde geschaakt in onze clublocatie, de Boekenberg  Markt 40 3201CZ Spijkenisse.

Waarom meedoen?Fysiek schaken op de club en het ontmoeten van schaakvrienden(innen), blijft natuurlijk het allerleukst. Om dit te stimuleren organiseert de Koninklijke Nederlandse Schaakbond, samen met vele schaakclubs en regionale bonden, een landelijk schaaktoernooi: de Schaak-Off.De Schaak-Off is voor clubleden maar zeker ook voor alle andere schaakliefhebbers. Van jong tot oud, beginner tot gevorderd, gratis en voor iedereen! Laten we er samen iets moois van maken!

Wil je ook weten hoe sterk jij schaakt? Schrijf je nu gratis in!

https://sport.nl/schaakoffSCHAAK-OFF

Het Schaak-Off toernooi is een landelijk schaaktoernooi voor alle schaakliefhebbers, bestaande uit lokale voorrondes bij deelnemende schaakclubs in jouw omgeving. Winnaars van deze voorrondes kwalificeren zich voor de regionale wedstrijden, waarbij tegen andere schakers uit de provincie gestreden wordt om een ticket in de landelijke eindfinale!