Een deel van één van de werken van Bregje de  Koning.
Een deel van één van de werken van Bregje de Koning. Foto: PR

Expositie bij NisseWaardAteliers

zaterdag 2 juli 2022 16:00

Spijkenisse - In een tijd waarin we overspoeld worden door visuele indrukken hebben Bregje de Koning en Carla van der Valk een geheel eigen beeldtaal ontwikkeld en laten zien dat kunst van iedereen is en geen elitaire aangelegenheid hoeft te zijn. 

Van 2 juli t/m 30 september is er in de gangen op de begane grond en de bovenverdieping van NisseWaardAteliers academiewerk te zien van Carla van der Valk (keramiek) en Bregje de Koning (beeldende kunst platte vlak).

Carla studeert aan de Kunstacademie Hoogstraten (IKO) en Bregje aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk. Beiden hebben zojuist het 4e jaar afgerond van de 5 jarige opleiding en tonen een selectie van hun werk.

Op zaterdag 2 juli om 16.00 uur opent de expositie en geïnteresseerden zijn welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de werken te komen bekijken. Om ruimte te maken voor verbazing en verwondering, zodat er ook in ons eigen hoofd nieuwe gedachten ontstaan.

NisseWaardAteliers
Geraniumstraat 34
(ingang Willemshoevelaan)

Locatie