KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (21)
    Evenement

Zomerkinderdagen bij de RTM

woensdag 7 augustus 10:00 t/m donderdag 8 augustus 17:00 uur

Foto: PR

Ouddorp - Augustus is aangebroken en dat is heel erg goed nieuws voor alle kinderen. Bij het RTM-trammuseum aan de Punt in Ouddorp houden ze op woensdag 7 en donderdag 8 augustus namelijk de Zomerkinderdagen. Twee superleuke dagen bomvol activiteiten, speciaal voor kinderen. Kom dus langs!

Tijdens de RTM-Zomerkinderdagen kunnen kinderen hun ogen uitkijken, want de RTM beschikt over treinen en heel veel andere prachtige voertuigen. Zo ervaren ze het openbaar vervoer van vroeger. Het is namelijk echt een stap terug in de tijd, dankzij een grote groep betrokken vrijwilligers.

Qua to do's zal er twee dagen lang een hoop vermaak zijn. De absolute topper daarvan is toch wel de belevenis om mee te rijden met de grote en historische trams van de RTM. Tijdens de twee dagen rijden die om 11:45, 13:30, 14:30 en 15:30 uur. Heel leuk is de mini-trein voor kinderen. Deze rijdt rondjes op het terrein bij het RTM-museum. Dit jaar is het een historische draaimolen met bijbehorend draaiorgel dat de show gaat stelen. Zo draaide men vroeger en zo draaien kinderen nu! En eens lekker verven? Kan, er is een grote schminkstand aanwezig om iedereen in kleur de tram in te sturen. Beetje moe worden, een groot springkussen is er ook!

Kortom, om de vakantie nog leuker te maken, kom naar de Kinderdagen bij de RTM in Ouddorp op 7 en 8 augustus. Voor meer inlichtingen: www.rtm-ouddorp.nl.


deel deze activiteit