KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (2)
    Evenement

Open Dag Spijkenisse Medisch Centrum

zaterdag 16 maart 10:00 uur

Foto: Family Veldman

Spijkenisse - Op zaterdag 16 maart opent Spijkenisse Medisch Centrum zijn deuren tijdens de Open Dag. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 15.00 uur met verschillende interactieve activiteiten beleven wat Spijkenisse Medisch Centrum allemaal in huis heeft. Zij kunnen zich laten verrassen en informeren en zo Spijkenisse Medisch Centrum zelf beleven.

Artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers tonen bezoekers op interactieve wijze hun wereld. Bezoekers kunnen op alle afdelingen een kijkje nemen en vragen stellen. Er zijn veel activiteiten voor jong en oud. Zo leren bezoekers onder andere een hechting zetten, een biopt te nemen of kunnen ze oorbuisjes plaatsen. Het is ook mogelijk om bloedsuiker te laten prikken een longfunctie te blazen of een fietstest te doen. Kinderen kunnen met hun zieke knuffel langs de poppendokter, hun onderarm in het gips laten zetten of meedoen met veel spellen of quizzen. Bezoekers krijgen hulp bij het inloggen in hun patiëntenportaal als zij hun DigiD met SMS meenemen. En op elke afdeling is er informatie over de verschillende behandelingen van Spijkenisse Medisch Centrum.

Week van Zorg en Welzijn

Het Spijkenisse Medisch Centrum doet met zijn Open Dag mee in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Deze vindt plaats van 11 t/m 16 maart. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander.

Bereikbaarheid

Het Spijkenisse Medisch Centrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer en heeft (beperkte) parkeergelegenheid voor de deur.


deel deze activiteit