Activiteit: Gluren bij de Buren Nissewaard | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
  • Alles
  • (290)
    Evenement

Gluren bij de Buren Nissewaard

zondag 11 maart 13:00 uur

Foto: Maarten J. Eykman

Nissewaard - Op zondag 11 maart 2018 vindt Gluren bij de Buren Nissewaard voor het eerst plaats. Gluren bij de Buren is uitgegroeid tot een landelijk evenement met inmiddels 14 deelnemende steden, en zal voor de eerste keer plaatsvinden in gemeente Nissewaard.

Gluren bij de Buren is het meest bruisende huiskamerfestival van heel Nederland.

Lokale podiumkunstenaars van alle ranken en standen maken een waar podium van de deelnemende huiskamers: de bank is de tribune - het vloerkleed het podium.

Gluren bij de Buren Nissewaard wordt georganiseerd voor en door iedereen uit Nissewaard: de organisatie is op zoek naar gastvrije huiskamers heel gemeente Nissewaard en lokale acts om samen van Gluren bij de Buren Nissewaard 2018 een groot succes te maken.

Van woonboot tot woongroep, van drie-hoog-achter tot luxe villa en van smartlap tot jazz, van kindertheater tot poëzie: iedereen is welkom om zich aan te melden voor Gluren bij de Buren 2018.

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Elke artiest speelt tussen 13:00 en 18:00 drie keer in 30 minuten het vloerkleed plat. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen de schuifdeuren? Alles kan, alles mag!

Kijk snel op www.glurenbijdeburen.nl voor meer informatie en om je aan te melden!


deel deze activiteit

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226287&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>