KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (21)
    Evenement

Generatiebowlen en Erop uit met Jong en Oud bij de SWO

dinsdag 23 juli 14:00 t/m woensdag 31 juli 12:30 uur

Foto: stock

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseert de Stichting Welzijn Ouderen (SWO) tal van leuke en gezellige activiteiten.

Net als voorgaande jaren heeft de SWO speciaal een aantal bowlingbanen afgehuurd om samen met hun kinderen en kleinkinderen een uurtje te bowlen. Op dinsdag 23 juli van 14:00 – 15:00 uur staat er dan ook het generatie bowlen gepland.

Een middag bowlen staat voor een heleboel gezelligheid. En speciaal voor de kinderen zijn er funbumpers om de goten af te schermen. Deze kunnen per speler individueel ingesteld worden zodat het bowlen voor iedereen leuk en uitdagend is.  Dus wie gooit er als eerste een strike? U of wordt u door uw kleinkinderen verslagen.  Voorwaarde is wel dat er een 55-plusser in het gezelschap aanwezig is.

Op woensdag 31 juli staat er ook een uitstapje met Jong en Oud op het programma. Iedereen wordt om 12:30 uur verwacht in de Ontmoetingsruimte Mei, Winston Churchilllaan31,  om daar eerst heerlijke pannenkoeken te eten. Daarna rijden de bussen van de SWO voor en gaat u naar het Beverbos in Zuidland om daar te ravotten en te spelen. Aan het einde van de middag brengen de chauffeurs u weer terug naar de Mei.

De kosten van het bowlen zijn € 2,50 per persoon, voor het uitstapje 31 juli betaalt u slechts € 5,00 per persoon. Wanneer u mee wilt met het uitstapje of wilt gaan bowlen, dan kunt zich opgeven door te bellen met de SWO, telefoonnummer (0181) 695 255 of een mailtje te sturen naar activiteiten@swospijkenisse.nl


deel deze activiteit