Archieffoto: Foto-OK.nl
Archieffoto: Foto-OK.nl Foto: René Bakker

Zomerfestival CVDKS in Theater de Stoep

zaterdag 15 juni 2019 15:00

Spijkenisse - Op 14 en 15 juni houdt Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) haar jaarlijkse Zomerfestival in Theater de Stoep.

Tijdens dit Zomerfestival, in de grote zaal van het theater, zie je de mooie resultaten van cursisten van het CVDKS. In de diverse cursussen en workshops werkten ze hiernaartoe.

Onderga de verrassende mix van dans, theater, muziek en beeldende kunst. Op 14 juni geniet je van o.a. HipHop groep 6-8 jaar, verschillende muziekoptredens en, niet te vergeten, toneel. Op 15 juni zijn er vooral veel dansoptredens. Daarbij staan ook de allerjongste cursisten op het podium. Tijdens beide voorstellingen draagt ook de afdeling ateliers haar steentje bij. Kom langs en stap in de wondere wereld van het CVDKS!

Wil je hier graag bij zijn? De voorstellingen van het festival zijn op vrijdag 14 juni, 19:00 uur en zaterdag 15 juni, 15:00 uur. Kaarten á €5,- bestel je via www.theaterdestoep.nl

Meer informatie? Bel 0181-652250 of stel je vraag via Facebook.com/cvdkspijkenisse. Je vindt het Centrum voor de kunsten aan de Nieuwstraat 83 in Spijkenisse.