Afbeelding
Foto: PR

Open Avond bij Musicalkoor Happy Together

dinsdag 15 januari 2019 20:00

Musicalkoor Happy Together wenst alle muziekliefhebbers uit Nissewaard een gezond en muzikaal 2019 en nodigt u bij deze uit voor de Open Avond op dinsdag 15 januari van 20.00 tot 22.00 uur.

Happy Together is zoals de naam al aangeeft, een enthousiast en gezellig dameskoor uit Spijkenisse. De nieuwe dirigente heeft vanaf september 2018 een sterk eigen impuls aan het koor gegeven. Judith Ellis begeleidt het koor zo enthousiast dat de koorleden dit graag met meer leden zouden willen delen.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, of wil je een overstap maken naar een ander koor: er wordt voornamelijk geselecteerd uit film- en musicalrepertoire om toe te werken naar een concertuitvoering, maar af en toe uitwijken naar een ander muziekgenre hoort er ook bij. Zo is er door Happy Together in Dordrecht een bijdrage geleverd aan een traditioneel Engelse Christmas samenzang die zo geslaagd is, dat de uitnodiging voor 2019 al staat.

Je bent dinsdag 15 januari van harte welkom op de open avond in de Ontmoetingskerk, Koningin Wilhelminalaan 1 in Spijkenisse. Je kunt dan komen kijken, luisteren en meezingen tijdens de repetitie en wie weet voel je je direct thuis bij het koor.