Afbeelding
Foto: PR

Doensdag voor kinderen

woensdag 24 oktober 2018 13:00

Hellevoetsluis - Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis organiseert dit jaar nog één keer een Doensdag voor kinderen op woensdag 24 oktober 2018. Dit is de woensdag in herfstvakantie. De Doensdagen in 2017 waren zeer succesvol en daarom dus deze extra Doensdag. Deze dag is speciaal voor kinderen die samen met begeleiders van harte welkom zijn voor een avontuur in en rond militair erfgoed.

Doensdag is een samenvoeging van de woorden "doen" en "woensdag". Dit kenmerkt dan ook deze activiteit. Kinderen gaan actief aan de slag met een speelse speurtocht om kennis te maken met het militair erfgoed in de vesting van Hellevoetsluis. Na de speurtocht volgt er een zoektocht naar een heuse schat die in het gebied van de kustbatterij achter de kazerne Haerlem verstopt is. Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van ouders/volwassenen.
De kosten per kind bedragen € 2,50. Begeleiders betalen niets en krijgen een kopje koffie of thee. Een zaklamp is heel handig.

Opgeven is zeer wenselijk, dit kan door op de site www.fronttaal.info uw kind aan te melden of telefonisch uw aanmelding door te geven op 06 - 31254909. Er is plaats voor de eerste 15 aangemelde kinderen.

Meer informatie over de Doensdagen vind u bij activiteiten onder bezoekersinformatie op de site www.fronttaal.info, of door te bellen naar 06 - 31254909.