GrootNissewaard.nl - activiteit
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
  • Alles
  • (12)
    Actueel
  • (63)
    Evenement

De zomer van de SWO Generatiebowlen

dinsdag 17 juli 13:30 uur


Foto: stock
Spijkenisse - Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseert de Stichting Welzijn Ouderen (SWO) tal van bijzondere, leuke en gezellige activiteiten op verschillende locaties in Spijkenisse.

GeneratiebowlenNet als voorgaande jaren heeft de SWO speciaal een aantal bowlingbanen afgehuurd om samen met uw kinderen of kleinkinderen een uurtje te komen bowlen.

Een middagje bowlen staat voor een heleboel gezelligheid. En speciaal voor de kinderen zijn er funbumpers om de goten af te schermen. Deze kunnen per individuele speler ingesteld worden, zodat het bowlen voor iedereen leuk en uitdagend is. Er is dus niets wat u tegen kunt houden! Kom dus gezellig een uurtje (of twee uur bowlen)!! Dus wie gooit er als eerste een strike? U of wordt u verslagen door uw kleinkinderen? Voorwaarde is wel dat er een 55-plusser in het gezelschap aanwezig is.

Datum: Dinsdag 17 juliTijd: 13.30 – 14.30 uur, extra uur 14.30 – 15.30 uurLocatie: Party en Bowlingcentrum SpijkenissePrijs: € 2,50 per persoon per uur.

Wilt u aan één van de activiteiten mee doen dan kunt u zich hiervoor opgeven door te bellen met de SWO, telefoonnummer (0181) 695255 of een mailtje sturen naar activiteiten@swospijkenisse.nlAdverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>