Afbeelding
Foto: SWO

Opening en eerste koffiemoment van Like My Day

dinsdag 23 januari 2018 11:30

Spijkenisse - Op dinsdag 23 januari vindt de opening en het eerste koffie moment van Like My Day plaats in Spijkenisse. Er wordt een gezellige middag georganiseerd door SWO Spijkenisse voor de leden van Like My Day. Like My Day is een nieuwe activiteit van de SWO. De ouderen inwoners van Nissewaard kunnen door middel van internet met elkaar communiceren. Zoals vroeger de oude bel cirkel. Dit gebeurt via verschillende foto's die u dagelijks kunt beoordelen met leuk, of niet zo leuk. Soms zullen er ook puzzels voorbij komen. Iedere week zal er een koffiemoment worden georganiseerd in ontmoetingsruimte de Mei in Spijkenisse, Winston Churchilllaan 31.

Op de dag wordt er een korte toelichting gegeven van de dag zelf en daarna is er een pubquiz. Met een groepje beantwoordt u de vragen die door de quizmaster worden gesteld. Onder andere geluidsfragmenten en plaatjesrondes. Na afloop wordt het winnende groepje bekend gemaakt en er zullen mooie prijzen worden weggegeven. Hierna zal er een overheerlijke lunch plaatsvinden. Deze dag is voor u natuurlijk geheel gratis verzorgd.

Wilt u ook kennis maken met de gezelligheid van Like My Day en Stichting Welzijn Ouderen bent u natuurlijk van harte welkom bij de bijeenkomst. Mocht u zelf lid willen zijn van Like My Day of kent u iemand binnen uw vrienden of familie kring kunt u zich altijd aanmelden via Stichting Welzijn Ouderen. Telefonisch te bereiken op 0181-695255.

De opening en het eerste koffiemoment van Like My Day vindt plaats op 23 januari van 11.30 tot 13.30 uur. Mocht u gebruik willen maken van het vervoer van de SWO dan kunt u dit telefonisch bij uw aanmelding aangeven.